Kesäelämää...

Jul 6, 2016

Kesäkuu oli ja meni. Jotenkin se vain vauhdilla sujahti ohi. Vielä nopeammin kuin toukokuu... Blogi on ollut hiljaistakin hiljaisempi. Kesä on vienyt mennessään. Koneen ääressä on tullut istutta vain se pakollinen aika töiden parissa. Kuvia on tullut otettua kameralla vähän (puhelimella kuvaaminen tuntuu paljon näppärämmältä), mutta niitä vähäisiäkään kuvia en ole saanut siirrettyä koneelle tätä päivää aiemmin.

Kesäkuun alussa sain ihanat siskontytöt siskoani uohtamatta kesäseuraksi. Päiviin mahtui vaikka mitä! Kaksi viikkoa kaupunkimaisemissa hujahti vauhdilla. Töitä ja hyvää seuraa! Seuraavat kaksi viikkoa vietinkin mökkeillen Mäntyharjulla. Monelle yhteiset lomat voivat olla "tuskaa", mutta minulle ne ovat luksusta. On ihanaa, kun on ihmisiä ympärillä!
  Näin sinkkuna elävänä sitä monesti kulkee toisten vanavedessä tekemisten ja menemisten suhteen sillä harvemmin minulta kysytään "Mitä sinä haluaisit tehdä?". Jos haluan tehdä jotain "omaa" on se useimmiten tehtävä yksin. Ellen sitten saa siskontyttöjä kaveriksi ;)

Kesän ensimmäiselle rantareissulle Oittaalle sain molemmat siskontytöt mukaan ja kivaa oli. Tytöt pääsivät uimaan, minä sain nauttia heidän ilostaan ja yhdessä nautittiin kesäjäätelöt. Ennen kotiinlähtöä pistäydyttiin Oittaalla sijaitsevassa Kude Aitta Shopissa ihailemassa upeita käsitöitä sekä suomalaisia tuotteita. Vanhempi siskontyttöni ihastui Mageen herkullisiin karkkikoruihin joista tätikin tykkäsi! Pitääköhän käydä ostamassa itsellekin yksi pari vaahtokarkkikorviksia?

Kuvasuunnittelu: Kianna P. Toteutus: Maija T

"Täti, mehän voitaisiin ottaa sellainen kuva missä minä syön vaahtokarkkia ja minulla on nämä uudet korvakorut korvissa." Oih... sydämeni melkein pakahtui, kun kuuntelin siskontyttöni ehdotusta. Niinhän me sitten tehtiin! Olihan tuo kirjoitettava myös kuvatekstiin.

Täällä vietetään viimeisiä työpäiviä. Ensi viikolla Suomen kesä vaihtuu Unkarin kesään pariksi viikoksi. Ei tätä reissua oltu suunniteltu, mutta joskus elämä yllättää!


Nauttikaa kesästä!


xx,
Maija

No comments:

Post a Comment

Proudly designed by Mlekoshi playground