Linkkivinkkejä keskiviikolle...

Apr 13, 2016

Täällä on tietokoneen näppäimistö sauhunnut viime viikkoina melkoista vauhtia. Töiden merkeissä on menty kevättä eteenpäin. Kirjoitushommien ja uusien juttukohteiden etsimisen ohessa on käyty tekemässä hieman kuvausjärjestelijänkin keikkaa. Ai että miten nautinkaan kuvauspäivistä hyvän porukan kesken! Mainitaan nyt tässä samalla, että vastaan nykyisin myös ystäväni yrityksen Sisustus ja verhoilu Lilja & Kirsikan facebook-sivujen ylläpidosta, kuvien ja tekstien muodossa. Yrittäjänä sitä on pidettävä mieli avoinna uusille asioille ettei jämähdä paikoilleen. Vaihtelu virkistää ;) 

Facebookista puheen ollen... Joko olet käynyt tutustumassa Sisustustoimittajien yhdistyksen facebook-sivuihin? Sivuilta löydät uutisia ja tiedotteita sisustamiseen liittyen. Sivuilta löytää myös tietoa mistä eri medioista löytyy yhdistyksen jäsenten tekemiä juttuja. Käyhän kurkkaamassa...Itse liityin viime keväänä Sisustustoimittajat ry:n jäseneksi, monen vuoden alalla olon jälkeen. Yhdistyksen jäsenistö koostuu toimittajista, jotka työskentelevät johtavissa suomalaisissa mediataloissa tai vapaina toimittajina. Jäsenet tekevät sisustamiseen liittyviä juttuja eri medioihin, suunnittelevat ja järjestävät kuvauksia (lehdet, mainokset, katalogit, tv jne.) sekä seuraavat aktiivisesti sisustusalan tapahtumia ja tuotteita. Käyhän tutustumassa yhdistyksemme sivuihin sekä toimintaan osoitteesta sisustustoimittajat.fi
  Mikäli yrityksesi haluaa kertoa uusista tuotteistaan, brändistä, mallistosta tai olet suunnittelemassa tapahtumaa, niin ota ihmeessä yhteyttä! Yhdistykseemme kuuluu yli 40 jäsentä ja tavoitat meidät kaikki lähettämällä viestiä Sisustustoimittajien nettisivuilla olevan lomakkeen kautta. Sivuilta löydät myös jokaisen jäsenen yhteystiedot, mikäli haluat tavoittaa tietyn henkilön. Rohkeasti vain viestiä tulemaan!


xx,
Maija

No comments:

Post a Comment

Proudly designed by Mlekoshi playground