Pieni avunpyyntö...

Mar 15, 2016

Olenkin täällä blogissa kertonut jo aiemmin, että teen työkseni mm. toimittajan töitä. Reilun 10 vuoden ajan olen tehnyt suomalaisiin sisustus- ja lifestyle-lehtiin juttuja suomalaisista kodeista. Olen vuosien varrella nähnyt monia upeita koteja ja tavannut ihastuttavia ihmisiä. Törmännyt unohtumattomaan vieraanvaraisuuteen ja saanut myös uusia ystäviä juttureissujen kautta. Nuo koetut hetket muistuttavat minua monesti siitä miksi teen tätä työkseni. Jokainen juttureissu on uusi seikkailu josta nautin suuresti!

Talven pimeimmät kuukaudet on selätetty, kevät on jo täällä ja kesää kohti mennään hurjalla vauhdilla. Koska yksinyrittäjänä teen töitä pääasiassa yksin on välillä pieni apu paikallaan! Ja eihän sitä apua saa ellei sitä osaa pyytää ;)

Nyt pyydänkin teidän kaikkien sivuillani käyvien lukijoiden apua. Etsin uusia kuvattavia kotikohteita ympäri Suomen! Nyt kaivataan väriä elämään joten haussa onkin väreillä maustetut kodit. Kotien ei suinkaan tarvitse olla riemunkirjavia, mutta väriä olisi hyvä olla edes jonkin verran. Persoonallisuus on se avainsana kuvattavien kotien kohdalla. Mitä enemmän asukkaiden omaa persoonaa kotona näkyy, sitä parempi! Onko sinulla, tutulla tai tuttavan tutulla kiva ja kaunis koti?

Kotien lisäksi etsin myös kuvattavia kesäkoteja. Ne voivat olla perinteisiä mökkejä tai ns. kakkoskoteja. Isoja tai pieniä. Saaressa, meren tai järven rannalla tai ns. kuivan maan mökkejä. Kuten kotien kohdalla, persoonallisuus on niissäkin valttia!


Ota rohkeasti yhteyttä! Lähetä minulle muutama kuva kodistasi sekä hieman lisätietoa kodista ja sen asukkaista ja kutsu minut kylään :) 
maija.tiensuu@kolumbus.fi

  

xx,
Maija

No comments:

Post a Comment

Proudly designed by Mlekoshi playground