Siivousta ja maukasta makkarapastaa...

Feb 21, 2016

Talvi päätti tulla takaisin tänne etelään. Ulkona sataa jo toista päivää räntää. Ulos ei houkuttele mennä, mutta pää tuntuu hajoavan kerrostaloelämään. Jotain tekemistä oli pakko keksiä heti aamulla, kun heräsin. Päätinpä sitten aikani kuluksi pestä kylpyhuoneen katosta lattiaan. Ai kamala, miten paljon pölyä voikaan kertyä seinälaattoihin. Enpä edes muista milloin viimeksi olisin pessyt seinät!?

Nyt kylpyhuoneessa on ihanan raikas tuoksu! Ja seinälaatatkin kiiltää kuin uusina. Tällä viikolla sain kuulla, että marmorikuviointi on tulossa takaisin myös kylpyhuoneisiin. Putkiremonttia odottava kylpyhuoneeni on siis pian trendien aallonharjalla :D

Seinälaattoja pestessä nälkäkin ehti yllättämään. Äkkiä ruokaa! Onneksi kaikki tämän päivän ruokaan tarvittavat ainekset löytyi valmiiksi jo kotoa... Eikä tekemiseenkään mennyt paljoa aikaa!

Tämä pasta on todella helppo ja nopea valmistaa. Raaka-aineitakaan ei tarvita montaa ja soveltaminen on sallittua. Ja raaka-aineiden määrätkin voi itse päättää. Tässähän tulee taas nälkä...


CHORIZOPASTA

200 g chorizoa
1 punasipuli
250 g miniluumutomaatteja
1/2 kesäkurpitsa
basilikaa
ripaus sokeria 
suolaa

Lisäksi:
pastaa keitettynä 

  • Kuori chorizo ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja viipaloi punasipuli. Puolita tomaatit ja viipaloi kesäkurpitsa.
  • Valmista pasta ohjeiden mukaan.
  • Paista chorizot paistinpannussa. Kun makkarat ovat saaneet hieman väriä, lisää muut ainekset. Paista, kunnes kasvikset ovat pehmenneet. Lisää mausteet.
  • Lisää joukkoon valmistunut pasta ja sekoita. Hienonna joukkoon basilikaa. 
  • Valmista. Syö ja nauti!


xx,
Maija

No comments:

Post a Comment

Proudly designed by Mlekoshi playground