Korttiterveisiä Vuokatista!

Dec 11, 2015

Täällä ollaan jälleen viettämässä laatuaikaa siskon perheen parissa sekä hakemassa hieman joulufiilistä lumisten maisemien myötä. Toivotaan, että saadaan valkoinen joulu myös pääkaupunkiseudulle viime viikkojen vesisateiden tilalle! Tosin on sitä vettä tullut täälläkin lumen sijasta... Vaihteleva on sääukon mielentila.
Pikkuneidit odottavat kovasti jo joulua, vaikkakin joulupukin olemassa oloa hieman jo epäillään seitsemänvuotiaan toimesta. Kolmevuotias kuitenkin tietää, että Joulupukki asuu Korvatunturilla ja tuo lahjat kilteille tytöille ;)

Täällä päivät menee pienten seurassa vauhdikkaasti. Itsenäisyyspäiväkin oli ja meni. Päivä kului Naapurivaaran Huvikeskuksen perinteisillä joulumessuilla pistäytyessä, makoisan lounaan parissa Ravintola Messissä ja Linnan juhlia televisiosta seuratessa. Rennon letkeä päivä kaiken kaikkiaan!
Joulua kohden mennään siis vauhdilla. Hyvä, kun perässä pysyy... Lahjahankintoja on mietitty ja jopa tehtykin. Tänä vuonna ei jää joulukortitkaan lähettämättä sillä tulipahan hankittua joulumessuilta nippu kortteja sekä vaihdettua muutama sana niiden tekijän kanssa...


Graafinen suunnittelija ja yrittäjä Nina Kohonen häärää kauniisti kuvitettujen korttien parissa Kainuun kauniissa Sotkamossa, Ninnimoi Design nimellä. Ninnimoin joulukorteissa seikkailee Ansa & Uolevi, tuoden joulutervehdyksen kolmella eri kielellä. Joulumieli on korkealla tähtien tuikkiessa taivaalla ja kansainväliselle väelle toivotetaan Joulua jopa kuudella eri kielellä. Petteri ei mahtunut kuvaan, mutta käyhän kurkkaamassa Ninnimoin sivuilta miltä punakuono näyttää tämän taitavan naisen luomana. Samalla kannattaa klikata itsensä yrityksen verkkokauppaan ja tilata muutama kaunis kortti ystäviä ilahduttamaan. Samalla kun muistat ystävää, tuet suomalaista yrittäjyyttä! Kaikki yrityksen tuotteet painetaan Suomessa.


Joulun pikkupaketeille löytyy Ninnimoin kaupasta myös kauniit pakettitarrat pusseineen. Sivuilta löytyy myös paljon muitakin joulukorttimalleja kuvassa olevien lisäksi sekä onnittelukortteja ja julisteita. Ai niin... pitää vielä mainita, että vihreätä jalanjälkeä ajatellen, kaikissa Ninnimoin korteissa ja julisteissa käytetään materiaalina kierrätyspaperia. Peukku sille!


xx,
Maija

1 comment:

  1. Kauniita kortteja. Voi kun pääsis pohjoiseen. Hyvää joulun odotusta.

    ReplyDelete

Proudly designed by Mlekoshi playground