Iloa elämään hyppien - DIY hyppelyruudukko

Jul 20, 2015

Mikään ei voita lasten iloa! Se on aitoa, puhdasta ja niin tarttuvaa. Sitä kaipaan kaikista eniten silloin kun olen yksin ja siskontyttöni ovat satojen kilometrien päässä. Iloinen nauru pyyhkii päässä pyörivät huolet hetkeksi pois ja nostaa suupielet hymyyn. Aikuisten parissa naurua kuulee niin valitettavan harvoin... Ei mikään ihme, että naurua pidetään yhtenä terapian muotona. Iloa tähän elämään kaivataan paljon enemmän!

Viime viikot ovat olleet minulle yhtä juhlaa! Olen saanut nauttia siskotyttöjen seurasta omissa tutuissa ympyröissäni. Tuntenut, kuinka elämä on taas ollut läsnä lapsuudenkodissani ja täyttänyt huoneet äänillä. Hiljaisuus on väistynyt hetkeksi. Miten ihanalta elämän äänet kuulostaakin! Tiedän jo nyt, että tulen kaipaamaan näitä yhteisiä viikkoja todella paljon. Tänään heräsin haikein mielin sillä tiedän, että kaikki kiva päättyy aikanaan ja hiljaisuus vaanii jo nurkan takana...

Nämä muutamat viikot ovat myös tehneet ihmeitä omalle mielelle. Stressitasot ovat laskeneet hurjasti. Seuralla on ihmeellinen vaikutus. Vaikka työasiat pyörivätkin päivittäin mielessäni, uskon, että kaikki tulee järjestymään. Kaikella on jokin tarkoitus!Vielä on kuitenkin yhteisiä hetkiä jäljellä joten niistä nautitaan täydellä sydämellä. Edes sadesäät eivät estä hauskanpitoa. Pihaleikeistä voi nauttia myös sisätiloissa, kunhan mielikuvituksen laittaa vain töihin. Esimerkiksi ruutuhyppely sujuu mainiosti vaikkapa olohuoneen lattialla. Hyppelyruudukko syntyy helposti washiteipillä, jonka saa irti pinnasta jälkiä jättämättä pois.


Ruudukosta poimittavana heittokivenä toimii mikä tahansa pieni esine, esim. pehmolelu. Meillä heittokivenä toimii Everyday Designin valmistama lumipallo.Hauskaa, helppoa ja toimii myös aikuisellakin ;)


Nauttikaa hetkistä!


xx,
Maija

No comments:

Post a Comment

Proudly designed by Mlekoshi playground