Usko, toivo, rakkaus ja kaunis pakkaus!

Dec 18, 2014

Täällä paketoidaan viimeisiä lahjoja. Tänään iski pieni notkahdus joulufiilikseen joten ajattelin kokeilla paketointiterapiaa. Olohuoneen lattialla lojuu kasa joulupapereita edellisiltä vuosilta ja muita paketointitarvikkeita. Joululaulut soi taustalla ja minä hoen päässäni mantraa "Kyllä kaikki vielä järjestyy", samalla kun käärin lahjoja kääreisiin. Kyllähän ne järjestyy... tavalla tai toisella. Lisää paketoitavaa, kiitos!


Kaksi yötä jäljellä ja sitten tämä tonttu-tyttö pakkaa autonsa ja suuntaa kohti Vuokatin vaaroja. Siellä kaksi pientä neitiä odottaa öitä laskien milloin joulupukki saapuu. Jouluvieraitakin on odotettu jo marraskuusta asti! Puhelinlinjat ovat käyneet kuumina, kun lahjatoiveita on tiedusteltu puolin ja toisin. Mitenhän se pukki mahtaa osata täyttää kaikkien toiveet?
Säätiedotukset ovat lupailleet, että Kainuuseen olisi luvassa valkoinen joulu. Pääkaupunkiseudulla vallitsevan pimeyden keskellä lumi onkin jo tervetullut näkymä ja kyllähän se joulukin tuntuu enemmän joululta, kun maa on valkea. Luntakin parempaa kuitenkin on, että saan viettää joulun minulle tärkeiden ja rakkaiden ihmisten parissa! Eiköhän se joulufiilis löydy viimeistään aattona, ellei jo ennen sitä...
-Maija

No comments:

Post a Comment

Proudly designed by Mlekoshi playground