Tapettia, paperia ja silkkinauhaa...

Dec 8, 2014

Jälleen on uusi viikko pyörähtänyt käyntiin. Viikonloppuna vietettiin Suomen itsenäisyypäivää ja muisteltiin sotiemme veteraaneja, joille olemme ison kiitoksen velkaa maamme itsenäisyydestä. Itse vietin rauhallisen illan kotona seuraamalla Linnan juhlia telkkarista ja kohottamalla maljan maallemme. Muutoin viikonloppu kuluikin touhuamalla siivoilun ja järjestelyn parissa...

En ole koskaan harrastanut joulusiivouksia, enkä muuten harrasta vieläkään. Jostain syystä kaappien järkkäilyinto ajoittui nyt tähän joulukuuhun, ja kun se into iskee, niin se kannattaa hyödyntää. Nyt on vaatekaappi uudessa iskussa ja keittiönkaapeistakin karsittu kaikki turha pois. Vaatehuonekin koki mullistuksen ja löytyipähän samalla kadoksissa olleet ylimääräiset kattovalaisimetkin. Sen verran hyvässä jemmassa olivat muuton jäljiltä.
Siivoilun ja järjestelyn lomassa tuli samalla tehtyä ekologinen päätös. Tänä vuonna aion tehdä joulukortit kierrätyshengessä ja lahjatkin käärin paketteihin samalla ajatuksella. Sen verran hyvää ja hyödynnettävää materiaalia tuntuu löytyvän omista jemmoista. Sisäinen pieni hamsteri on jemmannut kaikkea kivaa kaappeihin pula-aika ajatuksissa... "Koskaan kun ei tiedä mihin tätä voisi tarvita!"


Tänä iltana on siis tiedossa askartelua ja samalla testailen Fiskarsin fiksun oloisia askarteluvälineitä*... Huomenna voidaankin sitten yhdessä ihastella/kauhistella meikäläisen luovuuden tuotoksia ;)


-Maija


*Tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan / Fiskars

No comments:

Post a Comment

Proudly designed by Mlekoshi playground