Pientä joulua ja pieni talo...

Dec 15, 2014

Taas on kuulkaas marttailtu viikonloppuna. Siinä sivussa tuli myös vietettyä yksinyrittäjän pikkujoulua lauantaina. Vähän viiniä, itse tehtyä pizzaa, leffa ja oma hyvä seura. Illan kruunasi ehdottomasti se, että ei tarvinnut jonottaa taksijonossa kotiinpääsyä. Eikä päätäkään särkenyt seuraavana päivänä. Ei muuten huonommat pikkujoulut! 

Pikkujoulujen etkot alkoi teemalla - paperi, kangas ja sakset. Kovinkaan kauaa ei kestänyt kun päätin luopua paperista ja jäljelle jäi vain kangas ja sakset. Siinä sitten pyörittiin kankaan kanssa lattialla musiikin tahdissa, sakset kolmantena pyöränä. Myöhemmin kuvioihin tuli mukaan myös ompelukone. Hauskaa oli.. Välillä kyllä tuli pientä eripuraa ompelukoneen kanssa, mutta pistetään se pienen joulustressin piikkiin! Päätettiin kuitenkin sopia treffit vielä seuraavalle päivälle, jotta voidaan juoruta pikkujoulujen tapahtumista. Kyllä kuulkaas pizza ja viini maistui vauhdikkaan aloituksen jälkeen tavallistakin paremmalta!

Ai niin... Tulihan sitä rakennettua yksi talokin viikonloppuna. 


Talon arkkitehtina* toimi tällä kertaa Sveico. Minä sain kunnian valita kattotiilet, sekä ulkoverhoilun värit. Arkkitehti oli selkeästi huomioinut varauloskäyntien riittävyyden. Ovia löytyy kaksin kappalein ja ikkunoitakin tuplasti enemmän. Ehkä vähempikin olisi riittänyt. Samainen firma toimi myös maisema-arkkitehtina. Yhteistuumin kuitenkin päätettiin, että saareen rakennettu talo ei tarvitse kallioiselle tontilleen kuin yhden puun. Vähemmän on enemmän ;)-Maija

*Tuote saatu bloginäkyvyyttä vastaan / Orthex Group

No comments:

Post a Comment

Proudly designed by Mlekoshi playground