Luovaa toimintaa ja kuusenkoristeita...

Dec 11, 2014

Kuusipuu teemapäivät jatkuvat, jatkuvat ja jatkuvat... Pitäisi varmaan jo puhua teemaviikoista! Veikkaanpa, että ensi kuussa en halua nähdä kotonani yhtäkään kuusta ;)
Otetaan kuitenkin kaikki ilo irti tulevasta kuusijuhlasta. Eihän joulua vietetä kuin kerran vuodessa. Pari viikkoa enää aikaa ja sitten se on ohi. Täällä ovat kuuset jälleen lisääntyneet, ja puuviiluisten sekä sisustusmuovisen seinäpuun lisäksi oikea kuusikin on löytänyt jo paikkansa. Pitihän sitä hieman koristella... 


Tutustuin syksyllä ensimmäistä kertaa FIMOon. Savimainen materiaali houkutteli jälleen pariinsa, joten päätin tehdä muutaman kuusenkoristeen ihan omin pikku kätösin. Tai no... melkein omin pikku kätösin. Tällä kertaa hommassa oli mukana myös muutama apuväline.Kaulin, muotit ja alusta. Siinä kaikki tarvittava näiden koristeiden tekemiseen, FIMOn lisäksi. Plus yksi juomapilli tai tikku tai jokin muu väline, millä voit tehdä koristeeseen reiän nauhaa varten. Toki voit tehdä koristeet ilman muotteja, vapaalla kädellä. Minä luotin tällä kertaa Sveicon* pikkuisiin piparimuotteihin enemmän kuin omiin taiteellisiin taitoihini.  

Koristeiden tekeminen on yhtä helppoa, kuin pipareiden leipominen. Itse asiassa vielä helpompaa. Näitä pipareita ei tarvitse paistaa vaan ne kovettuvat huoneilmassa. Mummon vanha puukaulin jäi tällä kertaa laatikkoon, sillä Sveicon* Non-Stick kaulin toimi hommassa kuin unelma. Tarttumattomalla pinnalla varustetulla kaulimella oli kiva rullailla massa litteäksi lätyksi.
Massan pintaa voi kuvioida sen ollessa vielä kostea. Pitsillä saa tehtyä elävämpää pintaa ja leimasimilla painettua tarkempia kuvioita. Muista tehdä myös se reikä nauhaa varten!P.S. Kannattaa muuten käydä kurkkaassa blogin Facebook-sivuja. Sieltä löytyy mm. kuva maanantain askarteluista! Sivuille pääset, kun klikkaat TÄSTÄ. Sivut löytyvät myös blogin reunasta löytyvien kuvakkeiden sekä ponnahdusikkunan kautta.

-Maija

*Tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan / Orthex Group

2 comments:

  1. Tarkoitus olisi tehsä noita, mutta kun Fimoa ei nyt satu olemaan, niin soodataikina saa korvata tuo. Tulee hieman kiiltävä pinta.

    ReplyDelete
  2. Eihän kiilto kuusessa haittaa ;) Varmasti tulee hienoja!

    ReplyDelete

Proudly designed by Mlekoshi playground