Teetä ja sympatiaa...

Nov 24, 2014

Taas se iski... Blogiahdistus. Onko tuttua muille bloggaajille? Päässä pyörii kysymykset "Lukeeko tätä kukaan? Onko tässä mitään järkeä? Tienaisikohan tällä vielä jonakin päivänä elantonsa?"
Tänään teki mieli lyödä hanskat tiskiin ja lopettaa koko homma, taas kerran! Moneskohan kerta se oli tämän blogin lyhyessä historiassa?
Blogia perustaessa minulla oli kuitenkin visio. Ajatus siitä millaiseksi haluan tämän rakentuvan. Se visio on edelleen olemassa. Välillä vahvana, välillä heikompana... Ehkä se on vain luovuuden tuska, joka nostaa välillä päätään ja saa pohtimaan koko blogin järkevyyttä. Intoa ja aikaa on viimeinkin löytynyt postauksien tekemiseen, mutta samalla tuntuu, että kaikki muu on hidastunut.
"Maltti on valttia", hoen mielessäni... Vaikka ahdistus välillä nostaakin päätään, niin periksi en anna! Nautin suunnattomasti juttujen suunnittelusta ja tekemisestä. Olen kuin pikkulapsi karkkikaupassa, kun mietin miten ja millaiseksi rakennan seuraavan postauksen kuvan: "Tuo olisi kiva, ja tuo, tuon laitan ehdottomasti, tuo oli viimeksikin hyvä..."

Välillä on hyvä saada asiat ulos päästään. Kertoa ääneen tai kirjoittaa mikä mielessä pyörii. On vapauttavaa kertoa asioista, niistä mieltä painavistakin. Se vähentää mm. stressiä! Anna Perhokin kirjoitti lokakuussa Me Naisten kolumnissaan kuinka juoruilu on kannattavaa "Negatiiviset tunteet pitää käsitellä, ja paras tapa siihen on törkeät juoruöverit." Kannatan!


Suunnitelmien kirjaaminen ylös, uskominen itseensä ja kupillinen kunnon teetä toimii myös yllättävän hyvin blogiahdistuksen iskiessä! Koska vietämme viimeistä viiksiviikkoa, ja koska miehet ovat ihania ja haluan kannustaa heitä pitämään omasta terveydestään huolta, nautin sen kunniaksi Move teetä! Tämä tee löytyi pari viikkoa sitten tekemältäni extempore reissulta Porvoosta (reissusta lisää myöhemmin), liikkeestä nimeltä Skafferi. Skafferi on ihastuttava siirtomaatavaraliike, joka hurmaa kävijänsä mm. tee- ja kahvivalikoimallaan! Skafferi osallistuu Movember-kampanjaan Mo Kaffe ja Move Tea -tuotteillaan. Jokaisesta myydystä paketista tehdään lahjoitus Movember-kampanjaan. Tieto hyvää tekevästä hankinnasta nostaa kummasti myös mieltä :)   


Ihanaa alkanutta viikkoa!


-Maija

No comments:

Post a Comment

Proudly designed by Mlekoshi playground