Muista aina liikenteessä...

Nov 25, 2014

Lumi tuli ja suli... ainakin täällä pääkaupunkiseudulla. Jälleen ollaan pimeyden peittelemänä iltaisin. Ei nuo päivätkään tosin kovin valoisia ole näin marraskuun viimeisten päivien aikaan. Kirkasvalolamppua siis kirkkaammalle ja kynttilät kehiin. Johan ne jouluvalotkin voi viritellä kotia valaisemaan :)

Pistäydyin viime viikolla eräässä urheiluliikkeessä tontun tehtävissä. Samalta reissulta tarttui mukaani heijastinliivi, joka sopii lenkkeilyyn mainiosti. Jos törmäätte lenkkipolulla mustiin vaatteisiin ja pinkkiin heijastinliiviin pukeutuneeseen puuskuttajaan, niin se olen minä! Mustat juoksuvaatteet eivät kovin hyvin tuolla pimeydessä erotu, mutta pinkillä liivillä pärjää jo paremmin. Lisäbonuksena juoksuvauhtikin ehkä hieman kiihtyy ;)

Liikenteessä ollessa huomaa kuinka pimeää ympärillämme oikeasti onkaan... Sitä kun autolla ajelevana ajaa silmät kiinni tuulilasissa ja sydän syrjällään, peläten milloin joku pimeään ympäristöön naamioitunut jalankulkija päättää ylittää kadun, on heijastimen arvostus noussut uusiin sfääreihin! Oman hengen turvaaminen ja näkyväksi tekeminen ei ole kallista. Alle 10 eurolla saat toimivan ja laatukriteerit täyttävän heijastimen. Halpa hinta omasta hengestä, joka on kultaakin kalliimpi!

Flashy Mo -heijastin, musta. LifeSaver Oksa -heijastin, valkoinen. LifeSaver Birds-heijastin, sinivalkoinen. *

Törmäsin eräänä päivänä netin ihmeellistä maailmaa selatessani Heijastinkauppa.fi sivuihin, josta löytyy heijastimia moneen eri makuun ja tarpeeseen. Löytyy laukun hihnaan laitettavaa, polkupyörän pinnoihin asennettavaa, ranteeseen kiepautettavaa ja perinteistä vaatteeseen tai vaikkapa koulureppuun laitettavaa roikkuvaa mallia... Ja mikä parasta, heijastimet ovat Saintex Oy:n valmistamia ja aidosti kotimaisia. Avainlipputunnuskin löytyy jokaisesta tuotteesta. Nyt on siis hyvä syy laittaa se kymppi kuussa kotimaiseen ja suosia suomalaista!

Flashy Mo -viiksiheijastin, valkoinen.

Aikoinaan ensimmäisestä Suomen Diili-ohjelmasta julkisuuteen noussut Juhana Helmenkalastaja tunnetaan nykyisin viiksistään. Mies on suunnitellut Flashy Mo -nimeä kantavan heijastimen, jonka avulla halutaan pelastaa henkiä liikenteessä sekä tukea Movemberin kautta miesten terveystutkimusta. Jokaisesta viiksiheijastimesta menee lyhentämättömänä 2 euroa Suomen Movemberille. Lisätietoja heijastimen synnystä sekä kampanjasta löytyy osoitteesta Flashy Mo.


*Tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan / Saintex Oy

No comments:

Post a Comment

Proudly designed by Mlekoshi playground