Kultaisia tiikereitä ja graafisia linjoja...

Nov 13, 2014

Entten tentten teelikamentten... Minkäs näistä valitsisi?Prisman hyllyllä se pisti ensimmäistä kertaa silmään. Siinä sitä hetken aikaa tuijoteltiin toisiamme muiden asiakkaiden kulkiessa ohitsemme. Väitti olevansa sammutuspeitto, mutta minäkös tuota hieman epäilin. Eihän se ollut edes punainen! Ja mikähän mahtoi olla laatuaan?
Uskottava se kuitenkin oli, kun aikani häneen tutustuin. Sisältä hän oli yhä samanlainen... Valkea, kooltaan 120 x 180 cm ja viranomaisten hyväksymä. Vaatteet olivat vain vaihtuneet... 

Arki Better Safe Than Sorry ja Arki Oksa sammutuspeitteiden svh 22,90 €. Ivana Helsinki for Arki Tiger sammutuspeitteen svh 29,90 €.

Käsi ylös: kuinka monelta löytyy sammutuspeite, joka on esillä olemisen sijasta päätynyt kaappiin tai laatikkoon piiloon? Myönnän... minun kodissani se on päätynyt vaatehuoneeseen. Vaikka punainen väri onkin hyvä huomioväri, niin omassa kodissa se ei vain miellytä. Jokin hillitympikin riittää... 

Sammutuspeite on pieni ja edullinen, mutta suuri apu hädän sattuessa. Peitteen ollessa myös esillä säästyy aikaa vahingon kriittisimmällä hetkellä. Peitteen käyttöön olisi hyvä tutustua ennakkoon, jotta jokainen tietäisi miten peitteen kanssa toimitaan hätätilanteessa. Esim. Rasvapalo kattilassa sammutetaan asettamalla sammutuspeite tiiviisti kattilan ympärille jolloin tukahdutetaan liekit.
Suomalainen yritys nimeltään Arvokonseptit Oy on luonut ARKI-designkonseptin, joka muuttaa tavalliset käyttötavarat osaksi kodin sisustusta. Yritys onkin tuonut sammutuspeitteen markkinoille uusin ilmein. Toiveena on, että sammutuspeite löytyisi jokaisesta kodista, näkyvältä paikalta! Miltäs kultaiset tiikerit näyttäisivät keittiön seinällä tai teksti 'Better Safe Than Sorry' ;)

Arki sammutuspeitteillä on useita jälleenmyyjiä mm. Prisma, Stockmann, Bauhaus ja Kodin1. Peitteitä voi ostaa myös www.arkidesign.fi verkkokaupasta. Verkkokaupan sivuilta löytyy myös muita kuoseja.

-Maija

No comments:

Post a Comment

Proudly designed by Mlekoshi playground