Vanhasta uutta...

Oct 29, 2014

On pimeää... Ulkona sataa ja tuulee. Syysmyrsky piiskaa ikkunoita ja kattopellit paukkaa. Ulos meneminen ei houkuttele, joten parempi pysyä sisällä. Villasukat jalkaan ja teevesi lämpiämään. Kaivan kaapista edellisen mökkireissun tuliaiset - Kirpputorilta ostamani lasisen vadin sekä kolme puuhelmikorua.
Olen huono käyttämään kaulakoruja. Jostain syystä ne vain tuntuvat olevan tiellä roikkuessaan kaulalla, varsinkin pidemmät korut. Nämä puuhelmikorut vetivät kaikessa yksinkertaisuudessaan kuitenkin puoleensa. Hintakaan ei ollut huima. Kolme korua ja lasikippo yhteensä 2,50 €. 


Kaulastani ei koruja löydy, mutta ranteessani on lähes päivittäin yksi tai useampikin rannekoru. Sakset siis käteen ja vanhat kaulakorut katki. Askarteluliike Sinellistä aiemmin ostettu joustosiima pääsi viimeinkin käyttöön. Helmiä siimaan ranteeseen sopiva määrä ja perään muutama kunnon solmu. Rannekoru on valmis! Kahdesta kaulakorusta tuli kolme rannekorua. Puuhelmiä kului myös siskontytön askarrellessa kaulakoruja Littlest Pet Shop -hahmoille :)-Maija

No comments:

Post a Comment

Proudly designed by Mlekoshi playground