Muisto kesästä...

Oct 6, 2014

Syksy on edennyt hurjaa vauhtia... Ulkona meitä tervehtii upea ruska, villasukat on kaivettu kaapin kätköistä ja flunssa-aalto on liikkeellä. Vaikka sää onkin jo viilentynyt, mieli muistelee vielä mennyttä kesää ja helteisiä hetkiä. Miten aika kulkeekin niin kovalla vauhdilla eteenpäin?

Nappasin viime viikolla vanhempieni pihalla kasvavasta sinikuunliljasta lehden, sen ollessa vielä vihreä ja elinvoimainen. Pyörittelin lehteä käsissäni ja mietin miten voisin ikuistaa sen kauniin muodon. Siitä se ajatus sitten lähti...Pyörähdin askarteluliiikkeessä, jossa tutustuin FIMOair basic -massaan miettiessäni sopivaa materiaalia lehden ikuistamiseen. FIMO on kuin savea. Massa kuivuu huoneilmassa ja sitä on helppo työstää. Kuivuneen massan voi halutessaan maalata tai lakata. Maalaukseen sopii askartelumaalit, akryylimaalit ja vesivärit. FIMO on myrkytön, joten se sopii myös pienten lasten käsiteltäväksi.

Omat askartelut FIMOn kanssa tuskin jäävät tähän... Mielessä pyörii jo tuleva joulu ja joulukoristeet ;)


-Maija

4 comments:

 1. AAAargh! Mun on pakko saada tuota FIMOA yt kun näin tän;)! :D:D:D:D Mites ne askarteluiltamat?!?!?!

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D
   Toi FIMO on muuten oikeesti tosi kiva materiaali. Mulla jo päässä surraa, että mitä kaikkea voisin siitä toteuttaa :)
   Ehdottomasti pidetään askarteluiltamat! Pitää vain katsoa sopiva ilta ja miettiä valmiiksi, että mitä tehdään... Muuten menee vain pelkäksi suunnitteluksi. Ei sekään tietty mikään huono ajatus ole :D

   Delete
 2. Hei onpas kiva ja hieno. Pitäis itsekin kokeilla tota massaa joskus, suunnitteilla on ollut mutta vielä ei ole ehtinyt. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Martiina! Elämäni ensimmäinen kokeilu ja tekele kyseisellä massalla. Pientä hienosäätöä olis voinut tehdä tuolle vadille sitä tehdessä, mutta pienet virheet ovat persoonallisia ;)
   Kiireet hetkeksi sivuun ja hetki omaa aikaa! :)

   Delete

Proudly designed by Mlekoshi playground