Muutoksen tuulet...

Aug 14, 2014

Stiplun sivuilla on ollut hiljaista. Kesäkuussa paiskittiin töitä ja heinäkuussa ladattiin akkuja. Stiplun tulevaisuuttakin blogin mimmit miettivät omilla tahoillaan... Jatketaanko yhdessä, yksin vai lopetetaanko kokonaan. Elämäntilanteet muuttuvat ja tuovat uusia tuulia tullessaan...

Elokuu on jo koittanut (johan tässä ollaan puolessa välissä kuuta) ja töihinkin palattu. On korkea aika kertoa blogin lukijoille kesällä syntyneestä päätöksestä. 
Stiplun sivuilla hääräilee jatkossa vain yksi mimmi, nimeltään Maija. Johannalle iso kiitos blogin perustamisesta kanssani ja kiitos kuluneista kuukausista!

Blogin sisältö tulee pysymään jossain määrin samanlaisena. Toimittajana mielenkiintoni kohdistuu kotoilun ohella myös ajankohtaisiin ja pinnalla oleviin asioihin joista haluan sanoa oman sanani. Tässä kohtaa onkin hyvä muistuttaa, että meillä jokaisella on asioista omat mielipiteemme ja näkökulmamme. Omien näkökulmien rinnalle otan mielelläni vastaan myös teidän ajatuksenne! Kommentointi on siis sallittua ja myös suotavaa ;)  

Uutta juttua on siis luvassa ja tulossa, kunhan tässä kerkiää. Malttia, ystävät hyvät :)

Nautitaan vielä kesästä, vaikka helteet ovatkin jo ohi!

-Maija


2 comments:

  1. Tsemppiä Maija! Tätä blogia on kyllä kiva lukea, ja teen sen myös jatkossa :)

    ReplyDelete

Proudly designed by Mlekoshi playground