Habitat - Pian myös Suomessa...

Aug 28, 2014

Me suomalaiset saimme kesällä kuulla mukavia uutisia, kun brittiläis-ranskalainen sisustusjätti Habitat kertoi saapuvansa Suomeen. Viimeinkin! Ensimmäinen myymälä avataan piakkoin Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevassa Citycenterissä eli Makkaratalossa. Ensi vuonna myymälöitä on suunniteltu avattavan kolme lisää. Tänään moni Makkaratalon ohi kulkenut sai hieraista silmiään. Minä muitten joukossa...  Totta se on! Ikkunoissa olevat teippaukset sen paljastivat. Opening Soon!

Habitat on kauan kaivattu, odotettu, haluttu, toivottu ja tervetullut lisä olemassa olevien huonekalu- ja sisustusliikkeiden joukkoon. Liikkeen valikoima on melko laaja ja hintatasokin pyörii muiden keskihintaisten liikkeiden tasolla. Vaikka elämmekin aikaa, joka on saanut monet liikkeet sulkemaan myymälöitään, uskon että Habitat löytää paikkansa Suomesta ja suomalaisten sisustajien kodeista. Ehkä minäkin löydän viimeinkin mieluisan ja kukkarolleni sopivan ruokapöydän tai nojatuolin. Hyvää kannattaa odottaa :)

Tutustuin Habitatiin 2000-luvun alussa. Veljeni opiskeli tuolloin Englannissa ja kävin hänen luonaan muutaman kerran. Käyntieni yhteydessä kiertelin satamakaupungin keskustassa olevat sisustusliikkeet moneen kertaan. Yhdessä veljeni kanssa ihastelimme Habitatin valikoimaa, erityisesti valaisimia. Kotoani löytyykin Tord Boontjen kaunis metallinen Garland -varjostin, kahdessa eri värissä. Kiitos niistä kuuluu veljelleni! Varjostin löytyy muuten edelleen Habitatin valikoimista. Simppeliin ja minimalistiseen sisustukseeni varjostin tuo sitä jotakin ;)  

Habitat Suomi ei ole vielä paljastanut Helsinkiin avattavan liikkeen tarkkaa avajaispäivää. Liikkeen Facebook -sivuilla kuitenkin tapahtuu jo jotain... Käy tsekkaamassa meininki! Klik klik!

Habitat Suomi

No comments:

Post a Comment

Proudly designed by Mlekoshi playground