Uusia tuulia ja tuoleja...

May 5, 2014

Stiplun sivuilla on ollut hieman hiljaisempaa. Töiden ohella muut kiireet ovat vieneet suurimman osan ajasta. Molemmat mimmit ovat viettäneet aikaa rautakaupoissa ja huitoneet maalipensseleillä. Toinen meistä muuttaa ja toinen (allekirjoittanut) työstää parvekettaan kesäkuntoon... Sää ei kovin kesäiseltä tunnu ilmojensa puolesta, mutta luotto on kova... Kyllä se kesä sieltä tulee!!

Projekti nimeltään 'Parveke' sai alkunsa viikko sitten. Siitä lähtien mielessä on pyörinyt päivittäin lauseet... "Mitä mä laitan sinne? Onkohan tää hyvä idea? Väärä sävy! Oliko se 60 cm vai 60,5 cm? Täähän on ihan surkee terä! Kyllä tää tästä!"
Suurin osa materiaaleista on vanhaa ja kierrätettyä. Kunhan saan kaiken valmiiksi, niin eiköhän täälläkin nähdä muutama kuva valmiista projektista ;)

Mutta kun kerran mainitsin teille 'Parveke -projektini', niin kerrottakoon tässä vaiheessa sen verran, että istumapaikkoja tulee olemaan ainakin kuudelle. Krhm... laskinkohan oikein!? Kyllä, kuudelle! Onpahan vara valita mihin takamukseni lasken ;) Tosin nämä Tigerista löytämäni, kierrätyspahvista valmistetut jakkarat, toimivat myös laskutasoina. Eivätkä muuten vie paljoa tilaa silloin, kun niitä ei tarvitse. Oi, miten yksinkertainen voikaan olla kaunista!

-Maija

No comments:

Post a Comment

Proudly designed by Mlekoshi playground