Kerralla kirkasta!

May 29, 2014

Helteet oli ja meni... ainakin toistaiseksi. Suomen kesä se osaa yllättää! Yhdessä yössä lämpötila tippui 20 astetta. En tykkää! Jos jotain positiivista asiasta pitää kuitenkin löytää, niin kotona alkaa olemaan taas suht normaalit elinolosuhteet lämpötilojen osalta. Yönsäkin voi nukkua jälleen peitto päällä... Toinen positiivinen asia on, että parempia säitä odotellessa voi tehdä niitä asioita mitä helteellä ei "voinut", kuten pestä ikkunoita ;)

Itselläni on tykkäys-inhosuhde ikkunoiden pesua kohtaan. Omalla tavallaan homma on aivot narikkaan puuhaa ja omalla tavallaan se saa aivot kiehumaan kiukusta. Valitettavan usein lopputulos ei nimittäin ole sitä mitä olin lähtenyt tavoittelemaan. Lastalla kuivaamisen jälkeen harmaat raidat koristaa osaa ikkunoista ja osa kiiltää puhtauttaan sateenkaarenväreissä (kiitos pesuaineen).
Tänä vuonna päätin käydä taistoon turhautumista vastaan ja otin kokeiluun pienen rikkaimuria muistuttavan vempaimen. Hyvästi raidat ja tervetuloa kirkkaus! Vink vink... vempain toimii!


Mikä ihmeen vempain? No ikkunapesuri! Tarkemmalta nimeltään Kärcher WV 75 Plus. Ei se ikkunoita pese kenenkään puolesta, mutta auttaa hommassa aika lailla. Painoa pienellä akkukäyttöisellä pesurilla on vain 700 grammaa eli hauistakaan sillä ei kasvateta.
No mitä sillä sitten tehdään ja miten se toimii? Pesurilla kuivataan märät pinnat lastan tavoin. Nappia painamalla laite alkaa surisemaan ja lasta (suulake) imaisee imurin lailla pesunesteen laitteessa olevaan irrottevaan vesisäiliöön. Näppärää! Ei siis enää vesitippoja lattialla ja märkiä ikkunanpuitteita. Eikä muuten enää niitä harmaita raitojakaan!


Pssst... On se Kärcher vaikka se ei olekaan keltainen ;)

-Maija

"Tuote saatu testattavaksi bloginäkyvyyttä vastaan"
Lisätietoja ja jälleenmyyjät: Kärcher

4 comments:

 1. Tollasella mäkin voisin pestä...

  ReplyDelete
 2. On muuten kätevä kaveri :)

  ReplyDelete
 3. Miten se erosi siitä sun vanhempien (vai kenellä se oli..) vanhasta mikä ei ollut niin hyvä?
  Paula

  ReplyDelete
 4. Vanhemmilla on vanha Kärcherin pesuri. Se on painava ja isompi kuin tämä nykyinen malli. Vanha (siis reilusti yli 10 vuotta vanha) pesuri on myös kannettavaa mallia, tyyliin olkapäällä hihnan varassa. Ja se kuivainosa on letkun päässä, joka irtosi ties kuinka monta kertaa ikkunoita pestessä (joka tiesi sotkua). Laite on siis edelleen olemassa, mutta ei sitä kukaan halua käyttää. Kyllä tää nykyinen vie ehdottomasti voiton! :)

  ReplyDelete

Proudly designed by Mlekoshi playground