Valoa ja virtaa

Apr 8, 2014

Kevät ja aurinko... ihana valo! Luonto herää hiljalleen ja niin ovat Stiplun mimmitkin heränneet. Lisääntynyt valo on päästänyt luovuuden valloilleen! Me nappasimme kamerat sekä herkullisen väriset Johtoi jatkojohdot mukaamme, suuntasimme upeaan tehdasmiljööseen ja annoimme luovuudelle lisää virtaa ;)

Keväällä niin mieli kuin silmäkin kaipaa väriä elämään. Elämä ei ole mustavalkoista, vaan täynnä värejä, joten nautitaan niistä! Omaa kotiaan voi piristää vaikkapa näillä karkkimaisilla jatkojohdoilla. Jatkojohtokin voi nykyisin toimia sisustuselementtinä. Uskokaa pois. Mitä et voi piilottaa - korosta!


Johtoi johdot ovat syntyneet unelmasta korvata perinteiset valkoiset sähköjohdot kauniilla ja ajattoman värisillä johdoilla. Johdoilla joilla on lupa näkyä.
Johtojen takaa löytyy oikeita ihmisiä ja aitoja elämäntarinoita sillä Johtoin perustajalle, Rebekka Lallille, ei ole yhdentekevää mistä tuotteet tulevat tai ketkä niitä tekevät. Eettisyys, esteettisyys ja laatu ovatkin yrityksen arvoista tärkeimmät.

Jatkojohtoja löytyy useammassa eri värissä sekä pituudessa. Uutuusvärinä vaaleansininen sekä keltainen. Hinnat alkaen 19 e / Johtoi

1 comment:

Proudly designed by Mlekoshi playground