Terveisiä Sotkamosta!

Apr 4, 2014

Joskus pieni irtiotto arjesta tekee hyvää! Yrittäjällä työasiat pyörivät päässä 24/7 joten maiseman vaihto tekee ihmeitä. Mökkireissu Mäntyharjulla tai visiitti siskon luona Vuokatissa saa ajatukset hetkeksi pois työasioista. Mieli kiittää! :)

Tällä kertaa suuntasin auton kohti Vuokatin vaaroja. Tiedossa oli viikko rakkaiden ihmisten parissa, kauniiden maisemien äärellä.
Ilon ja auringon siivittämä viikko on vierähtänyt vauhdilla ja huomenna on aika palata takaisin pääkaupunkiseudulle. Ennen kotiinpaluuta oli kuitenkin käytävä Sotkamon keskustassa sijaitsevassa Murusessa. Pieni kahvila & sisustuskauppa ilahduttaa aina aurinkoisella asiakaspalvelullaan ja on tunnettu ympäri maata!

Helmikuussa 2011 avattu Murunen palvelee asiakkaitaan täydestä sydämestään. Murusen perustaja, Kalle Virtanen, kehittää kahvilan palveluja ahkerasti asiakkaiden toiveita kuunnellen. Murusessa on järjestetty jos jonkinlaisia teemailtoja hyvän ruuan ja seuran parissa.


Kahvilan ohessa toimii myös pieni sisustuskauppa, josta voi ostaa pientä kivaa kotia piristämään.


Tänä vuonna Murunen avasi ovet myös Kajaanin keskustassa, pienellä twistillä höystettynä. Milloinkohan saamme nauttia Murusen herkuista pääkaupunkiseudulla?Kauneus on puoli ruokaa! Murusen väki panostaa herkkujen esillepanoon. Kakut tarjoillaan tuoreiden marjojen kera ja vohvelitkin saavat päälleen jäätelöpallon tai parikin. Nam! Murunen Sotkamo
Torikatu 8
88600 Sotkamo

Murunen Kajaani
Kauppakatu 7
87100 Kajaani

Avoinna: Ma - Pe 10-17
               La 10 - 15 (Sotkamo)
               La 10 - 16 (Kajaani)


-Maija

2 comments:

  1. Eih! Taas Murunen! Koko päivän koko sosiaalinen media ja blogosfääri on julistaneet Murusta ja lopputuloksenahan on hurja kaakaonhimo. Kyllä se on ensi viikolla taas käytävä Murusessa. ;) Onneksi ei ole kuin parisenkymmentä kilometriä matkaa. :)

    ReplyDelete
  2. Taitaa Murusen taika piillä sydämellään työtä tekevissä ihmisissä! Kyllähän täältä pääkaupunkiseudultakin saa kakkuja ja pullia kahviloista, mutta se lautaselle viskattu kakunpala ei piristä mieltä samalla tavalla kuin Murusen kauniiksi koristelemat annokset. Kauneus on puoli ruokaa ;)

    ReplyDelete

Proudly designed by Mlekoshi playground