Kevätretki kartanon maille

Apr 11, 2014

Kiemurteleva hiekkatie pöllyää autonrenkaiden alla. Punaiset piharakennukset ympäröivät pienen kummun päällä olevaa vanhaa keltaista kartanoa. Piharakennukset ovat tuttuja vuosien varrelta. Ne ovat ne samat rakennukset joita olen katsellut kauempaa lenkkipolkuni varrelta. Viimeinkin näen ne paljon lähempää.
Eilinen aurinkoinen päivä houkutteli minut tutustumaan kotini lähellä olevaan sisustuspuotiin. Parveke pitäisi laittaa kesäkuntoon ja pää on täynnä ideoita miten sen laittaisi. Toteutus ja ne juuri oikeanlaiset elementit vain puuttuvat. Joskus puuttuvat palaset saattavat löytyä ihan läheltä, joten pitihän sitä käydä katsomassa...


Viisivuotta sitten espoolainen perheenäiti päätti hypätä pois oravanpyörästä. Pitkän harkinnan jälkeen Leea af Heurlin-Aktan jätti silloisen työnsä Nokiassa toiminnankehityksen parissa ja perusti Café Latte Spirit -lifestylepuodin, syksyllä 2009. Leea oli jo pidemmän aikaa pohtinut yrittäjyyttä ja oman liikkeen perustamista. Hän halusi enemmän joustavuutta työn tekemiseen sekä työaikoihin, lasten ollessa vielä pieniä. Leea halusi myös työhönsä enemmän selkeitä alkuja ja loppuja.
Tilat puodille löytyi lähempää kuin hän osasi alkuun kuvitellakaan. Cafe Latte Spiritin tarina lähti elämään Espoon Leppävaarassa, Leean lapsuudenkodin ja sukukartanon pihamaalla sijaitsevassa pienessä punaisessa piharakennuksessa, jossa puoti toimii yhä edelleen.Kauniin maalaismaiseman ympäröimässä Cafe Latte Spiritissä on rauhallinen tunnelma. Vanha piharakennus on täytetty kauniilla tuotteilla, valkoisen ja mustan harmonisissa eri sävyissä. Puoti myy sisustustuotteita mm. Tine K Homelta, Lene Bjerreltä, House Doctorilta sekä Artwoodilta. Sisustustuotteiden lisäksi myynnissä on myös vaatteita sekä asusteita.
MENOVINKKI
Café Latte Spirit viettää lauantaina 10.5.2014 klo 10-14 Kartanon Kevätpäivää.
Mukana bloggaajia sekä käsityötaitureita omine tuotteineen!Paikka: Café Latte Spirit
Sijainti: Leppävaaran kartano, Heurlinintie 1, 02620 Espoo

Avoinna: ti, ke 14 - 18, to, pe, la 11 - 15


-Maija

No comments:

Post a Comment

Proudly designed by Mlekoshi playground