Kappale eksotiikkaa Intiasta. Cafe Kashi, Kochi.

Apr 22, 2014

Kappale eksotiikkaa arjen keskellä. Päädyin käymään tyylikkääseen ja viihtyisään taidekahvilaan Kochissa joulukuisella reissullani Intiassa. Ne jotka ovat käyneet Intiassa, tietävät, että maassa on mitä tahansa maan ja taivaan väliltä, mutta mitään tiettyä on vaikea löytää paikan ja ihmismäärien suuruuden takia. Hälinä, kuumuus ja häslääjät saavat pään nopeasti pyörälle. Opaskirjojen neuvomia paikkoja on hankala löytää ja riksatkin saattavat kuljettaa sinut vain jonnekin sinne päin. Kun osuu mieluisaan paikkaan sattumalta niin se pitää jakaa kaikille! Seurueemme etsi toista paikkaa jota meille oli suositeltu, mutta löysimmekin Cafe Kashin.
Art cafe Kashi on gallerian ja kahvilan yhdistelmä. Galleria esittelee intialaisten ja aasialaisten taiteilijoiden taidetta, ja oli mielestäni todella mielenkiintoinen, vähän modernimpi katsaus intialaiseen taidemaailmaan.
Kahvilatila sijaitsee gallerian sisäpihalla ja on osittain katettu. Kahvilan tilaa sisustaa lukuisia tilataideteoksia. Paikka on tunnelmaltaan ja tyyliltään "eurooppalaisempi" kuin intialaiset kahvilat ja ravintolat yleensä, ja ehkä myös siksi pohjoismaalaisen näkökulmasta viihtyisä. Fort Kochi on kaupunki jonne useimmat Etelä-Intiaan matkaavat päätyvät matkansa varrella. Oma vinkkini sinne päin matkustaville on käynti cafe Kashin rauhallisessa keitaassa maistelemassa paikan kuuluisaa suklaakakkua tai runsasta läpi päivän tarjoiltavaa aamupalaa.Art cafe Kashi
Burgher street
Fort Kochi, Kerala, Intia
Auki joka päivä 8.30-19.30.

-Johanna

No comments:

Post a Comment

Proudly designed by Mlekoshi playground