KeepCup

Mar 14, 2014

Me Stiplun mimmit tykätään hyvästä ruuasta ja juomasta, joten pysytään vielä hetki tämän hyväksi havaitun teeman parissa ;)

Olen jo useamman vuoden etsinyt mukia, jota voisin kuljettaa mukanani. Toisinaan päivät käynnistyvät hitaammin ja tällöin aamupalan kanssa tulee kiirus. Kuuma juoma ja kiire eivät ole hyvä yhdistelmä. On meinaan testattu liian monta kertaa. Aamutee on kuitenkin saatava!

Tein viikonvaihteessa parin päivän reissun Tallinnaan ja sieltähän se viimeinkin löytyi. Juuri oikean kokoisena ja oikean värisenä (musta ja harmaa toimii aina!). Kiireisten aamujen pelastajani - KeepCup!


KeepCup on muki joka syntyi australialaisten kahvilanomistajien toimesta. Abigail Forsyth sekä hänen veljensä Jamie turhautuivat kertakäyttöisten kahvimukien aiheuttamaan jätemäärään, joka syntyi take away -kahvien yleistyttyä. Sisarukset alkoivat pohtimaan uudelleenkäytettävien mukien mahdollisuutta markkinoilla. Pienen kuluttajatutkimuksen jälkeen Abigail aloitti tuotesuunnittelun jonka seurauksena vuonna 2009 syntyi ns. kahvilastandardit täyttävä muki KeepCup. 


KeepCup on valmistettu BPA vapaasta muovista ja on konepesun sekä mikron kestävä. KeepCup ei ole termosmuki, mutta pitää juoman lämpimänä 20-30 minuuttia perinteiseen pahvimukiin verrattuna. Mukeja on saatavilla viittä eri kokoa: S, SiX, S, M ja L. Värivaihtoehtoja on rajaton määrä. Voit myös itse suunnitella oman yksilöllisen mukin valitsemalla omaa silmää miellyttävät värisävyt. Muki on myös tilattavissa yrityksen omalla logolla/tekstillä. 


KeepCupin omilta sivuilta löydät lisää tietoa mukista. Sivuilta pääset myös verkkokauppaan, josta voit tilata valmiita mukeja sekä suunnitella omasi. Klik klik KeepCup.


Mukavia kahvi- ja teehetkiä!

-Maija

2 comments:

  1. Noi on käteviä. Mulla useampi. Norjalaiset käyttävät paljon ja siellä opin. Aina automatkoille mukaan tai kun lähtee kattomaan lapsen pelejä tms. Ja silloin kun vauva oli pieni ja aina unohtui kahvikuppi jonnekin kylmenemään niin toi oli arjen pelastaja:)

    ReplyDelete
  2. Noi on parhaita takeaway-mukeja mitä tiedän. Itselläni on yksi, ja vaikka en juo kahvia/teetä, niin mukissa kulkee työaamuisin mukana aamusmoothie, aamiaistahan en koskaan ehdi syömään kotona.

    ReplyDelete

Proudly designed by Mlekoshi playground