Testissä - Eden yrttiruukku

Feb 24, 2014

Siinä se taas on. Keittiön pöydällä odottamassa kohtaloaan. Kuinkahan monta päivää saan tällä kertaa nuuhkia ilmassa leijuvaa tuoksua ja napsia lehtiä ruokaan ja leivän päälle? Basilikaa, tomaatteja ja mozzarellaa... Mmmm... 


Yrtit ja minä. Me vain emme jostain syystä ole löytäneet yhteistä säveltä. Liian monta kertaa olen joutunut heittämään hyvästit vain pari päivää aiemmin ostamalleni yrtille. Kaupan hyllyllä vihreältä ja vehreältä näyttänyt yrtti nuupahtaa ennen aikojaan. Käsi ylös kenelle käy samoin! En kuitenkaan koe olevani täysin viherpeukaloton, sillä joskus olen kasvattanut jopa tomaatteja siemenestä asti.

Kuukausi sitten sain sähköpostiini tiedotteen Orthexin Eden -yrttiruukusta, jonka luvataan pitävän yrtit pitkään tuoreina. Tässäkö se on? Vastaisku nuupahtaville yrteille! Pakko testata...


Yleisin syy yrttien nahistumiseen on kastelussa. Joko kasveja kastellaan liian vähän tai ne hukutetaan liikaan kasteluveteen. Tunnustan, joskus yritän elvyttää kuivumaan päässyttä kasvia reippaalla kastelulla. 
   Orthex Eden on muovinen kestokasteluruukku, joka huolehtii kasvin vedensaannista. Ruukun pohjassa on kosteusmatto, joka annostelee kasville sopivan määrän vettä, ruukun sisällä olevasta vesisäiliöstä. Vettä vesisäiliöön mahtuu useamman desin verran. Ruukun koko on 12x12 cm. Yrtti ruukkuinen sijoitetaan suoraan Eden -ruukkuun. Ruukkua myydään yksittäin tai kolmen setissä. Värivaihtoehtoina musta tai valkoinen. Kolmen ruukun setissä on lisävarusteena kaunis bambutarjotin. Ja mikä parasta. Tämä ruukku ei todellakaan ole hinnalla pilattu. Yksi ruukku maksaa n. 7 euroa.

Esteetikkona on todettava, että ruukun simppeli ulkonäkö vetoaa minuun. Koko puolestaan saisi olla hivenen pienempi...  


Katsotaan miten käy. Kuka voittaa kilpailun ja jaksaa kuunnella höpinöitäni keittiössäni? Basilika, timjami vai viinisuolaheinä? Vai onko vika sittenkin niissä höpinöissä...  Tsekkaa fb -sivuiltamme miten testi etenee.


-Maija


"Tuote saatu testattavaksi bloginäkyvyyttä vastaan"
Lisätietoja ja jälleenmyyjät: Orthex Group

No comments:

Post a Comment

Proudly designed by Mlekoshi playground